2010. augusztus 17., kedd
Gyümölcsös piskóta olajjal
Hozzávalók:
20 dk barna cukor,
1 tojás,
3 tojás sárgája,
1 dl olaj,
1 dl víz,
20 dkg fehér liszt,
5 dkg tk liszt,
vaníliás cukor,
1 cs sütőpor,
1 citrom reszelt héja,
a 3 tojás fehérje, gyümölcsök (málna, meggy, ribizli)
Egy tepsit kiolajozunk, és liszttel behintünk.
A gyümölcsöket megmossuk, lecsepegtetjük.
A tojások sárgáját a cukorral fehéredésig keverjük.
Majd hozzáadjuk a többi hozzávalót is.
A tojások habját keményre verjük, majd óvatos mozdulatokkal belekeverjük a masszába.
A tésztát beleöntjük a tepsibe.
A gyümölcsöket lisztbe hempergetjük, és így szórjuk rá a tésztára.
Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
Tálaláskor porcukorral megszórhatjuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése