2010. augusztus 17., kedd
Magyaros csirkemell
Hozzávalók:
1 kg csirkemell,
15 dkg füstölt tarja,
15 dkg császárszalonna,
20 dkg füstölt sajt,
magyaros fűszerkeverék,
olaj.
A csirkemellfilén kis zsebet vágunk, kicsit sózzuk, és félretesszük. A szalonnát a tarját finomra vágjuk, a sajtot lereszeljük, hozzákeverjük a fűszerkeveréket, és megtöltjük a hús belsejét. A nyílást fogvájóval bezárjuk, és megszórjuk a maradék fűszerkeverékkel. Grillen vagy elektromos sütőedénybe olajon megsütjük. Visszamaradt olajon a karikára krumplit grillzöldség fűszerkeverékkel megszórva sütöm.
Nagyon finom, gyors étel. Salátát mindenképpen kínáljunk hozzá.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése