2010. augusztus 17., kedd
Túróval töltött zsemle 2.
Hozzávalók:
4 db zsemle
25 dkg túró
1 tojás
7-8 dkg cukor
1 csg vaniliás cukor
kevés tej
fél doboz tejföl
vaj a tepsi kikenéséhez.
A zsömlék tetejét levágjuk,belsejüket kikaparjuk,tejbe áztatjuk.
A túrót összekeverjük a cukorral, a vaniliás cukorral, és a tojással,majd a beáztatott zsemle belet kicsit kicsavarjuk és a a túróhoz keverjük.
A kalap és bél nélküli zsemléket egy pillanatra tejbe mártjuk,majd megtöltjük a túrós masszával.A kalapokat is bele mártjuk a tejbe, és a zsömlék tetejére tesszük.
Egy tepsit kivajazunk, és beletesszük a zsömiket.Tetejüket megkenjük tejföllel, és forró sütőben megsütjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése