2010. augusztus 4., szerda
Százpengős süti
5 tojássárgáját, 10 evőkanál cukorral és 5 evőkanál forró vízzel habosra keverünk, majd hozzáadunk 10 evőkanál lisztet 1/2cs sütőport, 15 dkg darált diót és a tojások keményre vert habját. 180 fokon sütjük. 1 cs vaníliáspudingot megfőzünk 3 dl tejben. 20 dkg porcukrot kikeverünk 1 egész margarinnal és a főzött krémmel, amit kihűtünk. 3 evőkanál cukrot, 8 evőkanál rumot, 1.5 dl baracklekvárt és egy citrom reszelt héját összeforralunk. A tésztára rákenjük a krémet, majd piskótatallérokat forgatunk a rumos öntetbe és sorban a krémre rakjuk. Ha kész akkor csokival kidíszítjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése