2010. augusztus 3., kedd

Rudi szelet


Piskóta:
5 tojásból sima sárga piskótát sütünk
Hozzávalók a krémhez:
4 dl tejszín kemény habbá verve,
30 dkg tehéntúró,
10 dkg porcukor,
1 cs. vaníliás cukor.
Ezeket összekeverjük.

Egyéb hozzávalók:
mogyorókrém,
5 dkg kakaópor,
15 dkg cukor,
3 ek tej,
5 dkg étcsokoládé.


A piskótát megkenjük olvasztott mogyorókrémmel. Erre rásimítjuk a krém felét. A kakaóporból, cukorból és a tejből sűrű krémet készítünk és beleolvasztjuk a csokit. Ezt forrón ráöntjük a krémre, majd betesszük a hűtőbe 10 percre. Amikor kivesszük a süteményt rákenjük a krém másik felét is. A tetejét kakaóporral megszórjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajánló

Related Posts with Thumbnails