2010. július 22., csütörtök

Babapiskótás puncs szelet


Hozzávalók:
25 dkg liszt
1 kávéskanál szódabikarbóna
8 dkg porcukor
2 tojássárga
2 evőkanál méz
1 dl tej
5 dkg Rama

Krémhez:
3 csomag puncsízű főzős pudingpor
7 dl tej
25 dkg Rama
25 dkg porcukor
1 rumaroma
1 csomag babapiskóta

Tetejére:
1 csomag puncsízű máz

Elkészítése: A piskótához a hozzávalókat jól elkeverjük, majd 2 lapot sütünk belőle sütőpapírral kibélelt nagy tepsiben. A krémhez a pudingport felfőzzük a tejben. A Ramat kikeverjük a porcukorral és ha a puding kihűlt hozzá keverjük. Az egyik lapot megkenjük a krémmel, rárakjuk a babapiskótákat, melyet meglocsolunk a rumaromával, majd rákenjük a maradék krémet, és a másik piskótával befedjük. A puncsízű mázat a tasakon leírtak szerint kikeverjük és a tetejére öntjük. Dermedésig hűtőben tartjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajánló

Related Posts with Thumbnails