2010. július 22., csütörtök
Babapiskótás puncs szelet
Hozzávalók:
25 dkg liszt
1 kávéskanál szódabikarbóna
8 dkg porcukor
2 tojássárga
2 evőkanál méz
1 dl tej
5 dkg Rama
Krémhez:
3 csomag puncsízű főzős pudingpor
7 dl tej
25 dkg Rama
25 dkg porcukor
1 rumaroma
1 csomag babapiskóta
Tetejére:
1 csomag puncsízű máz
Elkészítése: A piskótához a hozzávalókat jól elkeverjük, majd 2 lapot sütünk belőle sütőpapírral kibélelt nagy tepsiben. A krémhez a pudingport felfőzzük a tejben. A Ramat kikeverjük a porcukorral és ha a puding kihűlt hozzá keverjük. Az egyik lapot megkenjük a krémmel, rárakjuk a babapiskótákat, melyet meglocsolunk a rumaromával, majd rákenjük a maradék krémet, és a másik piskótával befedjük. A puncsízű mázat a tasakon leírtak szerint kikeverjük és a tetejére öntjük. Dermedésig hűtőben tartjuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése