2010. július 22., csütörtök
Sajtkrémes pogácsa
20 dkg reszelt sajt
40 dkg margarin
7 ek tej
60 dkg liszt
3 tojás sárgája
só
Töltelék
20 dkg margarin
5 db kockasajt
1 dl tejföl
só
Elkészítés:
1. A margarint a liszttel elmorzsoljuk, majd a többi hozzávalóval jól összegyúrjuk. Lisztezett deszkán kb 3 mm-esre nyújtjuk, kiszaggatjuk sütőlapra tesszük, tetejüket megkenjük tojással és megszórjuk reszelt sajttal és megsütjük.
2. A töltelékhez a hozzávalókat összekeverjük, a kisült és kihűlt korongokat összeragasztjuk vele úgy, hogy kicsit az oldalukra is jusson belőle és megforgatjuk őket reszelt sajtban.
Tipp: Készíthetjük bármilyen sós töltelékkel (tojás, sonkás, zöldfűszeres stb)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése