2010. július 22., csütörtök

Sajtkrémes pogácsa


20 dkg reszelt sajt
40 dkg margarin
7 ek tej
60 dkg liszt
3 tojás sárgája


Töltelék
20 dkg margarin
5 db kockasajt
1 dl tejföl


Elkészítés:
1. A margarint a liszttel elmorzsoljuk, majd a többi hozzávalóval jól összegyúrjuk. Lisztezett deszkán kb 3 mm-esre nyújtjuk, kiszaggatjuk sütőlapra tesszük, tetejüket megkenjük tojással és megszórjuk reszelt sajttal és megsütjük.
2. A töltelékhez a hozzávalókat összekeverjük, a kisült és kihűlt korongokat összeragasztjuk vele úgy, hogy kicsit az oldalukra is jusson belőle és megforgatjuk őket reszelt sajtban.

Tipp: Készíthetjük bármilyen sós töltelékkel (tojás, sonkás, zöldfűszeres stb)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajánló

Related Posts with Thumbnails