2010. július 29., csütörtök

Húsos szarvacska


* 0,5 kg darált pulykahús
* 2 nagy fej vöröshagyma
* 3 gerezd fokhagyma
* fél tubus pirosarany
* ízlés szerint só
* őrölt bors
* majoranna
* 1 db kicsi paradicsomkonzerv
* 0,5 kg szarvacska tészta
* kevés olaj
* vegeta a főzővízbe

elkészítés

1. A vöröshagymát finomra vágjuk, és kevés olajon megpároljuk.
2. Rátesszük a zúzott fokhagymát.
3. Hozzáadjuk a darált húst, és fehéredésig kevergetjük.
4. Rányomjuk a piros aranyat, és jól átkeverjük.
5. Rátesszük a paradicsomkonzervet, és jól összeforgatjuk.
6. Kevés vizet öntünk alá, befűszerezzük, só, bors, majoranna, majd puhára pároljuk.
7. A szarvacska tésztát vegetás, forró sós vízben kifőzzük.
8. Leöblítjük, lecsepegtetjük, és a darált húsos raguhoz keverjük.
9. Jól összeforgatjuk, és már tálalhatjuk is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajánló

Related Posts with Thumbnails