2010. július 28., szerda

Epres-joghurttorta


Hozzávalók: turmixolt eper vagy málna, joghurt vagy tejföl, 2 csomag étkezési zselatin.

Elkészítése:A turmixolt epret mikróba megmelegítem,maxi mixbe összerázom 2 ek zselatinnal.Hidegvízzel kiöblítem a desszertes gyűrűt,beleöntöm az epret.Fagyasztóba teszem,mert ott hamarabb dermed.Addig megmelegítem a tejfölt,vagy joghurtot,teszek hozzá cukrot,ezt is maxi mixbe összerázom 2 ek zselatinnal.Ha megdermedt az eper ráöntöm,visszateszem a fagyasztóba.A maradék epret és a maradék tejfölt összekeverem,melegítem,és ehez is teszek 2 ek zselatint,ezt megint ráöntöm,ha megdermedt az előző.

A fantáziádra van bízva,készítheted bármilyen gyümölccsel,friss,fagyasztott,vagy befőtt.Natúr joghurt,vagy gyümölcsös.Tehetsz bele túrót is.

Szinezheted boleró porral,amilyenre szeretnéd.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajánló

Related Posts with Thumbnails