2010. július 29., csütörtök
Zöldfűszeres hús pitában
* 60 dkg lapocka
* 5 dkg zsír/ 1 dl olaj
* 2 nagy hagyma
* 5-6 gerezd fokhagyma
* 1 ek mustár
* 1 csokor zöld fűszer-keverék /petrezselyem, zsálya, rozmaring, kakukkfű/
* pita
Elkészítés
1. A húst csíkokra, a hagymát kockára vágjuk.
2. A zsíron megfuttatjuk a hagymát, hozzáadjuk a fokhagymát és a húscsíkokat. Sóval, mustárral, borssal ízesítjük, és puhára pároljuk.
3. Mikor majdnem kész, rátesszük a zöld fűszereket, és 5 percig még főzzük.
4. A pitákat kettévágjuk, megtöltjük a raguval, és friss zöldségekkel tálaljuk /paprika, paradicsom, lila hagyma/.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése