2010. július 19., hétfő
Cukkinis zöldborsópaprikás
Hozzávalók 4 személyre:
kb. 40 dkg zöldborsó,
2 kisebb cukkini,
1 db vöröshagyma,
3 gerezd fokhagyma,
1 db paradicsom,
1 db zöldpaprika,
só, bors,
pirospaprika (édes),
csípős piros arany,
víz
Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát olívaolajon üvegesre pirítjuk, pár pillanatig kevergetjük a reszelt fokhagymával, majd hozzáadjuk a zöldborsót, és a cukkinit. Pirítjuk nagy hőfokon néhány percig, majd a karikákra aprított paprikát és darabolt paradicsomot is beletesszük, pici vizet öntünk hozzá, fűszerezzük (piros paprikával bőségesen) és fedő alatt olykor megkevergetve pároljuk a zöldségeket. Ízlés szerint tüzesíthetünk a zöldségpaprikás ízvilágán egy kis csípős piros arannyal.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése