2010. július 21., szerda

Kijevi csirkemell 2.


Hozzávalók : 1 kg csirkemell, 15 dkg teavaj, 18 dkg sajt, só, bors, szerecsendió, petrezselyem

Elkészítés : A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.

Elkészítjük a tölteléket : A szobahőmérsékletű vajat a reszelt sajttal jól összedolgozzuk. Hozzáadunk egy kevés sót, borssal, szerecsendióval és aprított petrezselyemmel ízlés szerint ízesítjük.

A vékony hússzeletekbe tölteléket helyezünk, felgöngyöljük és a szokásos módon panírozzuk. Én a réseknél jól össze szoktam nyomkodni, hogy a töltelék ne folyjon ki. Ha nem bízol magadban, panírozd duplán. Forró olajban kisütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajánló

Related Posts with Thumbnails