2010. július 21., szerda
Kijevi csirkemell 2.
Hozzávalók : 1 kg csirkemell, 15 dkg teavaj, 18 dkg sajt, só, bors, szerecsendió, petrezselyem
Elkészítés : A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.
Elkészítjük a tölteléket : A szobahőmérsékletű vajat a reszelt sajttal jól összedolgozzuk. Hozzáadunk egy kevés sót, borssal, szerecsendióval és aprított petrezselyemmel ízlés szerint ízesítjük.
A vékony hússzeletekbe tölteléket helyezünk, felgöngyöljük és a szokásos módon panírozzuk. Én a réseknél jól össze szoktam nyomkodni, hogy a töltelék ne folyjon ki. Ha nem bízol magadban, panírozd duplán. Forró olajban kisütjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése