2010. július 20., kedd
Házi csokoládé
Hozzavalok:
1 kg cukor
0,5 kg tejpor
10 dkg kakaopor (cukrozatlan)
2 dl viz
15 dkg vaj v. margarin
Elkeszites:
A vizet a cukorral felfozom, megvarom amig a cukor elolvad, majd leveszem a tuzrol.
Hozzakavarom az osszes tobbi hozzavalot, ha lehet csomomentesre.
Tepsibe, jenaiba v. barmilyen edenybe lehet onteni, kb 2 ora mulva teljesen megszilardul, lehet vagni.
Diot, mogyorot, kokuszt, barmit lehet belekavarni. Ebbol a mennyisegbol nagy adag lesz.
Sajnos kaloriabomba, nem a legidealisabb igy karacsny elott :))) de akkor is, annnnnyira finom! :)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése