2010. július 21., szerda

Sajtkrémes sonkatekercs


Hozzávalók: kb. 15-16 szelet pulykasonka, szeletel trappista sajt, 1 doboz natúr Medve sajtkrém, 20 dkg vaj, 3 db főtt tojás, 1 fej vöröshagyma, só, bors, petrezselyemzöld

Kétféle krémet készítünk:
Egyik: a sajtkrémet a vajjal és az apróra vágott (vagy lereszelt) vöröshagymával kikeverjük. Két szelet sonkát apró kockára vágunk és ezt is a krémhez keverjük.
Másik: a főtt tojásokat villával összenyomkodjuk, hozzákeverjük a vajat, a sót, borsot, és a petrezselyemzöldet.

Egy deszkára fektetjük a sonkalapokat, ráteszünk egy-egy szelet sajtot, és megkenjük az egyik, majd a másik krémmel. Szorosan feltekerjük, tálra tesszük, és alaposan lehűtjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajánló

Related Posts with Thumbnails