2010. július 29., csütörtök
Gombás csirkemáj aszalt szilvával
50 dkg csirkemáj
20 dkg gomba
20 dkg aszalt szilva
10 dkg füstölt szalonna
2 dl fehérbor
2 dl tejföl
1 fej vöröshagyma
1 csomó metélőhagyma
A szilvát a borba áztatjuk, a szalonnát felkockázzuk, zsírját kisütjük, majd kivesszük a zsírból. A hagymát felkarikázzuk, a gombát felszeleteljük, majd a zsíron megpirítjuk. Lefedve készre pároljuk. Utána hozzáadjuk a májat, és 5 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a szilvát, a tejfölt, és megszórjuk a felaprított metélőhagymával. Még néhány percig pároljuk, majd tálaljuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése