2010. július 20., kedd
Tepsis gombás pulykaszelet
Hozzávalók:
1 tasak KNORR Tepsis gombás pulykaszeletek Rafinéria,
10 dkg reszelt sajt,
1 dl főzőtejszín,
20 dkg friss vagy lecsepegtetett konzerv champion gomba,
1,5 dl víz,
40 dkg pulyka vagy csirkemell
Elkészítés:
A húst vágjuk kis szeletekre és kevés olajon elősütjük. A megtisztított gombát cikkekre vágjuk és egy jénai tálba lerakjuk . A tasak tartalmát keverjük el a főzőtejszín és a víz keverékével. A kész mártást öntsük a tálba, szórjuk meg ízlés szerint reszelt sajttal. Előmelegített sütőben kb. 20-30 percig készre sütjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése