2010. július 15., csütörtök
Epres-krémes piskóta
Hozzávalók a piskótához:
5 tojás
15 dkg cukor
15 dkg liszt
fél dl étolaj
Krém:
1 eper pudingpor ( főzős)
3 dl tej
fél ráma
10 dkg cukor
Elkészítés:
A tojásokból és a cukorból habot verünk 5-6 percig erős fokozaton, majd lazán hozzákeverjük a lisztet és az étolajat. Előmelegített sütőben, közepes tepsiben 15-20 perc alatt készre sütjük.
A pudingport a tejjel és cukorral sűrűre főzzük, majd kihűtjük. A puha margarint a végén elkeverjük benne.
ezt a krémet egyenletesen elterítjük a piskótán. Kirakjuk félbevágott eperszemekkel, majd csorgatunk rá felolvasztott csokoládét
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése