2010. július 8., csütörtök
Zöldborsós csirketokány
Hozzávalók:
35 dkg csirkemell,
1 nagy marék zöld borsó,
1 kis fej vörös hagyma,
5 dk koktél paradicsom,
őrölt bors,
natúr zöldségmix,
só, majoránna,
piros paprika,
szerecsendió,
1 dl tej,
1 tk keményítő
Elkészítése:
A húst és a vöröshagymát apró kockára vágjuk. Kevés olajon kicsit megfuttjuk a hagymát, majd hozzáadjuk az összevágott paradicsomot. Összeforgatjuk, rádobjuk a hús kockákat és fehéredésig pirítjuk. Közben hozzáadjuk a fűszereket is. Mikor kifehéredett, akkor felöntjük vízzel és fedő alatt addig pároljuk, amíg a hús meg nem puhul. Ekkor enyhén besűrítjük a tejben elkevert keményítővel. Főtt tésztával tálaltam.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése